LV
 
Iepatikušās preces
Mani auto
0
Pirkumu grozs 0.00
 
PREČU KATALOGS

    Hermētiķis blīvēm

    Preces kods: K01-PM35572EVEL
    Ražotāja kods: 35572
    Vairāk par šo preci
    6.75
    5.58bez PVN
    Ielikt grozā
    Piegāde / Rīgā
    Atlikums noliktavās
    Saņemt preci veikalā var par brīvu:
    Saņemt preci uz adresi:
    Preces apraksts
    Necietējošs hermētiķis, nodrošina pret eļļas, antifrīzu un aviācijas degvielas sūci. Temperatūras diapazons -54°C līdz 204°C. Ieteicams vārstu vāku, kompresoru un dīzeļdzinēju galvas blīvēm. Uzklāj uz iepriekš notīrītām sausām virsmām plānā kārtiņā. Glabāt aizvērtā veidā. Xi - Kairinošs, F viegli uzliesmojošs. S2 Sargāt no bērniem S25 Nepieļaut nokļūšanu acīs. S26 Ja nokļūst acīs, nekavējoties tās skalot ar lielu daudzumu ūdens un meklēt medicīnisko palīdzību S51 Izmantot tikai labi vēdināmās telpās S56 Likvidēt šo vielu vai tās atkritumu bīstamo atkritumu vai īpašā atkritumu savākšanas vietā.
    Necietējošs hermētiķis, nodrošina pret eļļas, antifrīzu un aviācijas degvielas sūci. Temperatūras diapazons -54 ° C līdz 204 °C. Ieteicams vārstu vāku, kompresoru un dīzeļdzinēju galvas blīvēm. Uzklāj uz iepriekš notīrītām sausām virsmām plānā kārtiņā. Glabāt aizvērtā veidā.
    Xi - Kairinošs, F viegli uzliesmojošs. S2 Sargāt no bērniem S25 Nepieļaut nokļūšanu acīs. S26 Ja nokļūst acīs, nekavējoties tās skalot ar lielu daudzumu ūdens un meklēt medicīnisko palīdzību S51 Izmantot tikai labi vēdināmās telpās S56 Likvidēt šo vielu vai tās atkritumu bīstamo atkritumu vai īpašā atkritumu savākšanas vietā.
    Tilpums118ml
    Ziņot par kļūdu
    Klienti kas iegādājās šo preci intresējās arī