LV
 
Iepatikušās preces
Mani auto
0
Pirkumu grozs 0.00
 
PREČU KATALOGS

    Ventilācijas sistēmas attīrītājs

    Preces kods: K01-M000720
    Ražotāja kods: 000720
    Vairāk par šo preci
    4.5
    3.72bez PVN
    Ielikt grozā
    Piegāde / Rīgā
    Atlikums noliktavās
    Saņemt preci veikalā var par brīvu:22.04.2024  12:00 - 13:00
    Saņemt preci uz adresi:22.04.2024  12:00 - 13:00
    G.Astras 8a 1
    Daugavpils 1
    Citas noliktavas 22.04.2024  12:00 - 13:00  >5
    Preces apraksts
    Pielietojums: Iedarbināt a/m dzinēju, ieslēgt klimatkontroli vai kondicionieri un tā regulatoru uz zemāko temperatūru, ieslēgt gaisa recirkulāciju. Nospiežot aerosola sprauslu tā lai tā nofiksētos, nolikt to aizmugurē uz grīdas, aiztaisīt durvis (personām vai dzīvniekiem atrasties salonā aizliegts) un pagaidīt līdz flakons ir pārstājis darboties. Tad attasīt mašīnu un to kārtīgi izvēdināt. īpaši viegli uzliesmojošs, Īpaši viegli uzliesmojošs Sargāt no bērniem, Izvairīties no aerosolu ieelpošanas, Izmantot tikai labi vēdināmās telpās, Likvidēt šo vielu vai tās iepakojumu bīstamo atkritumu vai īpašā atkritumu savākšanas vietā. Sargāt no tiešiem saules stariem un uzkaršanas virs 50°C. Neizjaukt un nededzināt pat pēc izlietošanas. Neizsmidzināt uz atklātas liesmas un nokaitētiem priekšmetiem. Nesmēķēt. Novērš nepatīkamās smaržas un atsvaidzina. Attīra ventilācijas šahtas no nelabvēlīgajiem mikroorganismiem.
    Pielietojums: Iedarbināt a/m dzinēju, ieslēgt klimatkontroli vai kondicionieri un tā regulatoru uz zemāko temperatūru, ieslēgt gaisa recirkulāciju. Nospiežot aerosola sprauslu tā lai tā nofiksētos, nolikt to aizmugurē uz grīdas, aiztaisīt durvis (personām vai dzīvniekiem atrasties salonā aizliegts) un pagaidīt līdz flakons ir pārstājis darboties. Tad attasīt mašīnu un to kārtīgi izvēdināt.
    īpaši viegli uzliesmojošs, Īpaši viegli uzliesmojošs Sargāt no bērniem, Izvairīties no aerosolu ieelpošanas, Izmantot tikai labi vēdināmās telpās, Likvidēt šo vielu vai tās iepakojumu bīstamo atkritumu vai īpašā atkritumu savākšanas vietā. Sargāt no tiešiem saules stariem un uzkaršanas virs 50°C. Neizjaukt un nededzināt pat pēc izlietošanas. Neizsmidzināt uz atklātas liesmas un nokaitētiem priekšmetiem. Nesmēķēt.
    Novērš nepatīkamās smaržas un atsvaidzina. Attīra ventilācijas šahtas no nelabvēlīgajiem mikroorganismiem.
    Tilpums150ml
    AromātsApelsīns
    Ziņot par kļūdu
    Klienti kas iegādājās šo preci intresējās arī
    6.38
    Ielikt grozā
    6.00
    Ielikt grozā
    5.63
    Ielikt grozā
    4.13
    Ielikt grozā
    4.13
    Ielikt grozā